26 MARS 2022

Nordic Winter

Nordichallen, Sundsvall

Hov1

26 mar

Norlie & kkv

26 mar

De vet du

26 mar

Alex Järvi

26 mar

Felicia Takman

26 mar

NORDIC WINTER = INSTÄLLT

We’ll be back…

Nordic Winter var tänkt att bli den ultimata festen, en kväll då vi dansade bort alla bekymmer och lade Coronatiden bakom oss. Men så ser verkligheten inte ut just nu. Istället för glädje och pepp känner många oro, vilket gör det omöjligt för oss att genomföra Nordic Winter nu.

Men tro inte att det här är slutet. Då vi en gång för alla kan lägga pandemier och restriktioner bakom oss ska vi se till att styra upp en hejdundrande fest. Och vi hoppas att du vill komma då.

Tills dess, ta hand om dig. Håll avstånd, följ rekommendationerna och om du har möjlighet – vaccinera dig.

OM ÅTERBETALNING:
Redan köpta biljetter återbetalas givetvis & alla biljettköpare får mer info via mail.

Med tanke på stundande helger + att många evenemang ställs in / skjuts upp just nu kan återbetalningen ta lite längre tid än vanligt. Vi hoppas att du har överseende med det. Vår biljettleverantör försöker lösa alla ärenden så snabbt de kan.

Din data, ditt val

Genom att klicka på ”Jag accepterar” intygar du att du har tagit del av samt förstått vår datapolicy och att du samtycker till lagring av cookies på din enhet. Genom ditt samtycke kan uppgifter även överföras till företag i länder utanför EU, som inte har dataskyddslagstiftning på samma höga nivå som EU. Detta gäller särskilt USA. Det finns möjlighet att myndigheter kan få åtkomst till uppgifterna utan rättslig åtgärd. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att inaktivera alla icke-nödvändiga cookies i inställningarna. Ytterligare information hittar du i vår datapolicy. Läs vår datapolicy